Het Master Data Partners alfabet.

Onze dienstenwaaier, compleet van A tot Z.

PIM/DAM Project Management & Consultancy

Ben je op zoek naar een partner om jouw PIM/DAM-systeem of -implementatie te verzorgen? Eerdere samenwerkingen hebben ons veel geleerd over verschillende gerenommeerde partners. Wij weten dan ook als geen ander welke partner jouw match-made in data heaven is. Van datastrategie via implementatie tot efficiëntere dataprocessen.

Data capturing & product fotografie

Als je als merk regelmatig nieuwe producten wilt toevoegen, weet je als geen ander wat een tijdrovende klus dat is. Onze data capturing oplossing maakt daar een einde aan.

Product data verrijking & onderhoud

Je producten als de beste in de markt zetten is vandaag de dag een must, maar tegelijkertijd geen lachertje. Wij helpen je uitdagingen rond productverrijking en -omschrijvingen aan te pakken en leads sneller naar je merk te leiden. Logischerwijs resulteert dit in een grotere klanttevredenheid, conversies en hogere rankings op zoekresultatenpagina’s.

Standaardisatie

Als er geen regels zijn over hoe je met je gegevens omgaat, ze verwerkt en verrijkt, krijg je al snel een zooitje. Dat is allicht ook de reden waarom de meeste merken een bepaalde data standaard bepalen.  Samen met jou bekijken we aan welke standaarden je data moet voldoen zodat je producten gegarandeerd gedeeld worden, en je dus dezelfde taal spreekt als de partijen waarmee collaboreert. 

Neem contact op

Stel volledig vrijblijvend uw vraag en ontdek hoe wij u kunnen helpen.