Master Data Partners hand in hand met Squadra

Onze partnerships met PIM en MDM-expert Squadra helpen je om één versie van de waarheid te creëren als voorwaarde voor succes. Wij ontfermen ons over de data zelf, kijken naar de bedrijfsprocessen en ondersteunende systemen, en leveren oplossingen op maat voor jouw bedrijf. Dit betekent dat we het menselijk kapitaal van je organisatie centraal stellen bij alle voorgestelde optimalisaties.

Realiseer groei via productervaringen

Data maturiteit assessments

Als we jullie huidige product experience management een cijfer zouden moeten geven, wat zou dat dan zijn en waarom? We voeren verschillende audits uit en kijken naar alles met betrekking tot je huidige product management om te beoordelen hoe volledig het is en waar groeimogelijkheden liggen. Dit identificeert groeikansen op basis van schaalbaarheid en impact waarop we een strategie en implementatie kunnen bouwen.

PIM & DAM implementaties

Op basis van een besproken scope gaan we op zoek naar het juiste PIM en/of DAM systeem. We kijken altijd naar functionaliteiten en modules en begeleiden je bij de selectie. Gedurende de hele implementatie zijn we je partner in crime en houden we de vooraf bepaalde scope aan. We testen voor we uitrollen en staan klaar voor verdere opleiding en opvolging.

Stroomlijnen van masterdata-processen

We analyseren de huidige manier van werken en richten ons op data governance, zodat de juiste mensen op het juiste moment over de nodigde data beschikken. Ook bouwen we datamodellen waarop we later Machine Learning of AI kunnen toepassen. Wij zorgen ervoor dat de data die je organisatie bezit je verder helpt bij het behalen van KPI’s en bedrijfsdoelstellingen.

Onze overige diensten

Data capturing & product fotografie

Met onze in-house data capturing studio krijgt efficiëntie een nieuwe dimensie. In één enkele beweging worden je producten gefotografeerd, gewogen, gemeten en volledig beschreven. Met één klik op de knop zijn je producten klaar voor je webshop of om te delen met al je klanten.

Ontdek hoe Master Data Partners jouw producten professioneel kan fotograferen.

Product data verrijking en onderhoud

Klanten willen online steeds correcte, volledige en hoogkwalitatieve productinformatie terugvinden. Consistente productinformatie zorgt voor meer klantenvertrouwen, minder retourzendingen en een hogere omzet.

Ontdek hoe Master Data Partners jouw product data kan verrijken en onderhouden.

Data standaardisatie

Het gebruik van een data standaard zorgt voor een uniforme flow van data binnen je bedrijf en daarbuiten. We gaan samen op zoek naar een geschikte datastandaard (GS1, Etim, EZ-Base,…) en ondersteunen je bij het transformeren van je data naar de gekozen standaard.

Ontdek hoe Master Data Partners jouw data kan standaardiseren.

Lees de laatste artikelen van onze blog.

Neem contact op

Stel volledig vrijblijvend uw vraag en ontdek hoe wij u kunnen helpen.