Data snel, efficiënt en foutloos capteren in onze productfotografie studio

We zorgen ervoor dat jouw producten volledig tot zijn recht komen op beeld. Dat zorgt voor een mooie consistentie in je productoverzicht en zorgt daarnaast voor een naadloze klantbeleving. We leerden dat wanneer consumenten op voorhand een goed idee hebben over het product, er veel minder retours zijn én ze sneller ambassadeur worden van je merk. Naast het kwalitatief in beeld brengen van je producten, kan je op ons rekenen bij het uitlezen van de productinformatie. Jij vertelt ons welke informatie je nodig hebt, wij doen de rest. We centraliseren de productinformatie en zorgen ervoor dat je ze in de juiste bestandsvorm ontvangt zodat ze later makkelijk te implementeren zijn in de nodige platformen.

Nood aan data waarop je kan rekenen?

We zorgen voor heldere en betrouwbare data die jou ondersteunt om effectieve beslissingen te nemen en uw business te stimuleren.

Tinie D’hondt

De voordelen van data capturing

Accurate masterdata

Snellere time-to-market

Betere merkconsistentie

Naadloze integratie met bestaande systemen (ERP, PIM, WMS, enz.)

E-commerce optimalisatie

Betere online vindbaarheid

Productfotografie en data capturing, onze aanpak

Productfotografie en data capturing, onze aanpak

Onze fotorobots zorgen ervoor dat je producten uitblinken op beeld. Daarnaast bieden we heel wat mogelijkheden en functionaliteiten die je producten op een consistente manier in beeld brengen.

Heb je regelmatig nieuwe productafbeeldingen nodig? Samen bekijken we welke setting en look en feel je visuele content nodig heeft, en bouwen we een script op. Dit reduceert de nabewerkingstijd en boost je merkconsistentie. Op naar kliekjes die wat opleveren!

Wegen en meten

Wanneer we je producten wegen en meten, verkrijgen heel wat interessante data. Deze verwerken we zodat er voor verschillende diensten nuttige inzichten worden gegenereerd. Denk aan de optimalisatie van het bepalen van de nodige opslagplaats, tot inzichten over transport en verdere logistieke processen. Hierop gebaseerd kan planning aan de slag, weet finance hoeveel budget men moet schalen voor warehousing etc.

Productomschrijvingen

Alle producttekst wordt opgenomen, evenals andere gegevens op de verpakking, zodat je klanten uiteindelijk nauwkeurige informatie terugvinden. Daarnaast zorgen we ervoor dat de gecapteerde data wordt verzameld en voldoet aan vooraf bepaalde standaarden. Zo ben je telkens zeker dat nieuwe producten makkelijk kunnen worden geüpload in je PIM/DAM of andere masterdata.

Kies voor professionele productfoto’s en data capturing

Wil je weten hoe onze productshots er uit zien?

DIY Tool & garden

Fashion & Lifestyle

GS1 Compatible images

Levensmiddelen & drogisterij FMCG

Verfbenodigdheden

Web, hero images en sfeerbeelden

Wil je weten hoe onze 360° spins er uit zien?

Spin met 12 beelden

Spin met 60 beelden

Onze overige diensten

PIM/DAM Project management en consultancy

Master Data Partners helpt je bij het uitdenken en uitrollen van een doordachte datastrategie en helpt je met de selectie en implementatie van een PIM/DAM systeem. Op alle mogelijke manieren gaan we voor het optimaliseren van jouw dataprocessen om transparantie en efficiëntie te bevorderen.

Ontdek hoe Master Data Partners jouw project management uit handen kan nemen.

Product data verrijking en onderhoud

Klanten willen online steeds correcte, volledige en hoogkwalitatieve productinformatie terugvinden. Consistente productinformatie zorgt voor meer klantenvertrouwen, minder retourzendingen en een hogere omzet.

Ontdek hoe Master Data Partners jouw product data kan verrijken en onderhouden.

Data standaardisatie

Het gebruik van een data standaard zorgt voor een uniforme flow van data binnen je bedrijf en daarbuiten. We gaan samen op zoek naar een geschikte datastandaard (GS1, Etim, EZ-Base,…) en ondersteunen je bij het transformeren van je data naar de gekozen standaard.

Ontdek hoe Master Data Partners jouw data kan standaardiseren.

Lees de laatste artikelen van onze blog.

Neem contact op

Stel volledig vrijblijvend uw vraag en ontdek hoe wij u kunnen helpen.